Rietdekkersbedrijf Arnoud Bouwknegt

Hallo allemaal en welkom bij Rietdekkersbedrijf Arnoud Bouwknegt! Wij zijn een klein, jong en vernieuwend bedrijf, opgericht in 2017 met bijna 40 jaar praktijkervaring in het riet. Bij ons staat het rieten dak centraal en staan uw wensen als klant voorop.  

Al jaren zijn wij bekwaam in het creëren van mooie, duurzame rieten daken die iedere woning een uniek karakter geven. En uw woning tegelijkertijd voorzien van natuurlijke isolatie (rieten schroefdak = Rc 4.0 en ISDE subsidiabel) en een schild tegen de hitte (lambda-waarde rieten dak: 0.071). Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in onderhoud en renovatie van uw rieten dak en zien wij het als een uitdaging om uw rieten dak weer in ere te herstellen. Zodat u er zo lang mogelijk plezier van heeft! 

Wij kunnen u, met betrekking tot het rieten dak, over veel zaken adviseren. Zaken zoals het schroefdak, brandveiligheid, verzekeringen en ISDE subsidie. Ook hebben wij veel kennis over het gebruik van verschillende isolatiematerialen en dampwerking in combinatie met het rieten dak. En kunnen wij u, met ondersteuning van digitale analyse, daar een beter inzicht in geven!  

Venue Details