Bonbon Atelier A3

Bonbon Atelier A3 is een enthousiaste onderneming onder leiding van chocolatier en patissier Jeroen Kikkert. Wij willen graag onze passie voor Chocolade en Patisserie met zoveel mogelijk mensen delen en de mensen kennis laten maken met de ongekende mogelijkheden van deze prachtige producten!

Na 10 jaar Chocolade & Zo hebben wij op 1 september 2016 Bonbon Atelier A3 in Hattem overgenomen.
Twee mooie bedrijven, die elkaar heel goed aanvullen.
Wij hebben dan ook gekozen om vanaf 1 september 2016 verder te gaan onder de naam Bonbon Atelier A3.

Wij leveren een groot assortiment aan luxe chocolade producten aan (banket)bakkers, exclusieve restaurants-hotels en delicatessen winkels en produceren wij naast vele standaard producten ook maatwerk waaronder bruidstaarten, relatiegeschenken en speciale opdrachten.

Maar ook voor particulieren staat onze deur open om een kijkje te nemen in de wereld van chocolade en patisserie. Al onze producten worden op ambachtelijke wijze vervaardigd met uitsluitend hoogwaardige kwalitatieve grondstoffen.
Voor het afhalen van bonbons, truffels en vele andere chocolade producten kunt u terecht in onze chocolaterie/winkel in Hattem en Nijeveen. Ook voor taarten in allerlei kleuren, smaken en maten en speciale opdrachten kunt u bij ons terecht.

Wij verzorgen tevens workshops, en demonstraties in onze chocolaterie in “de oude melkfabriek” in Nijeveen voor kleine en grote groepen en voor jong en oud.

Dus laat u verleiden in de wereld die CHOCOLADE heet! U bent van harte welkom,

Jeroen & Agnes Kikkert

Venue Details