Bouwknegt Rietdekkers

Wij zijn een bedrijf dat al 35 jaar bestaat en daarmee een duidelijk signaal afgeeft. Betrouwbaarheid, kwaliteit en kennis zijn in dit vak van groot belang en daarom voor ons een essentiële voorwaarde. Dit rietdekkersbedrijf staat onder leiding van een gediplomeerde rietdekker, Robbert Bouwknegt. Ons bedrijf heeft zich in de loop der jaren ontwikkelt tot een begrip in de omgeving en staat inmiddels aangeschreven als een allround kwalitatieve en efficiënte onderneming.

GESCHIEDENIS

Hoe is Bouwknegt Rietdekkers ontstaan? Na een aantal jaren in dienst te zijn geweest bij een rietdekker in de omgeving neemt Albert Bouwknegt in 1979 het besluit om zijn eigen rietdekkersbedrijf op te starten. In 2000 neemt de middelste zoon Robbert, die eerst had gekozen voor het timmermansvak en gediplomeerd timmerman is, de beslissing om in het bedrijf te stappen. In 2007 trekt Albert zich terug uit het bedrijf en zet Robbert het bedrijf voort. In 2011 is ons bedrijf uitgebreid met de Multinok nokvorst.

MULTINOK


Vanaf 2011 zijn wij producent en groothandel van Multinok: polyester nokvorsten voor rieten daken. De Multinok is een vezelversterkte polyester nokvorst die vanaf de grond niet is te onderscheiden van keramische nokvorsten. Met de Multinok behoudt het rieten dak zijn natuurlijke uitstraling.

Wil je meer informatie over de Multinok? Kijk op www.multinok.nl

VAKORGANISATIES

Wij zijn aangesloten bij de Drentse Rietdekkersbond en de Vakfederatie Rietdekkers, de landelijke branche-organisatie voor rietdekkers in Nederland. Zij behartigt de belangen van de zelfstandige rietdekkers en rietdekbedrijven, zowel op economisch als op sociaal gebied. Daarnaast is ieder lid verplicht zich te houden aan de voorschriften en eisen voor het leggen van een kwalitatief hoogwaardig rieten dak.

Venue Details