Glooow.com

Glooow.com levert unieke oplossingen voor bedrijven in de vorm van stands, interieur en exterieur. Voor onze klanten zijn wij een betrouwbare partij, waarmee het fijn samenwerken is. We houden niet van standaardoplossingen, maar gaan graag een stap verder door het ontwerpen van unieke producten die passen bij de beleving van een merk, product of bedrijf. We hebben een creatieve visie over merkbeleving, design en architectuur.
De creaties van Glooow.com zijn dan ook niet te herkennen als één lijn, want ieder bedrijf waarvoor wij werken, is immers uniek en daarmee ook onze producten. We zijn onderscheidend door oog voor details en verder durven te kijken dan de vraag van de opdrachtgever.

Dit komt ook tot uiting in onze naam; Glooow. Geschreven met driemaal een o, waarbij de eerste staat voor ons team, die iets moois mag maken. De tweede voor het gebruik van unieke en mooie materialen en de laatste voor de verrassende lach van de klant, die gelukkig is met het door ons bedachte en uitgevoerde product.

Venue Details