LOOKZ Design

Na twintig jaar in de herenmode te hebben gewerkt en met een uitstap naar de keuken branche was de tijd rijp om de volgende stap te zetten. Ik wilde voor mezelf beginnen. 
Al jaren was ik bezig met foto’s maken, bewerkingen en het maken van digitale ‘schilderijen’. Ik ben een echte autodidact en daar ben ik trots op. Mijn basiskennis wat betreft fotografie en bewerkingen, het digitale tekenen is dus allemaal zelf aangeleerd. Door te luisteren, lezen, te onderzoeken en daarna vooral doen! Ik heb de instelling dat alles kan, als ik het zelf (nog) niet kan zoek het op of vraag ik het aan mensen die het wel kunnen weten. Fijn om al die kennis in te zetten bij LOOKZ Design om zo dit bedrijf uit te bouwen. 
Met LOOKZ Design maak ik nu digitale lijntekeningen, skyline’s of een lijntekening van je huis, bedrijf of een combinatie daarvan. Deze worden gedrukt op luxe papier of op wandcirkels van verschillende materialen en kleuren. Ook skyline’s op borrel planken is een mooi artikel wat ik maak en verkoop. En nu ik zo’n 8 maanden opweg ben kan ik wel zeggen dat ik de juiste keuze heb gemaakt. 

Venue Details