STAKADO Coaching Talent- & Organisatieontwikkeling

Wil jij graag veranderen maar heb je geen idee hoe? Dan kan ik jou zeker helpen. Mijn naam is Angélique Kats. Bij Over mij stel ik mezelf meer uitgebreid voor.

Wanneer je een kennismakingsgesprek wilt om te kijken of we een leuke klik hebben en ik je mag coachen, wil ik je uitnodigen om me te bellen, te mailen of te appen. Net wat voor jou het prettigst is.

Zo’n eerste gesprek is gratis en vrijblijvend. Voor coaching is vertrouwen en veiligheid van belang en alleen jij kunt bepalen of dat er is.
Als we jouw ontwikkelingsvraagstuk samen aangaan, bepalen we steeds gezamenlijk wat de volgende stap is. Ieder individueel proces is uniek.

Ik maak bij coaching gebruik van o.a. het Q4 Profiles gedragstijlprofiel, dat geeft een mooi inzicht in welk gedrag jou het minst energie kost, zodat je in werk en privé lekker in balans kunt blijven. Ook helpt het je te begrijpen hoe jouw gedrag zich verhoudt tot anderen en waarom dat (niet) werkt. Sinds 2015 ben ik DISC consultant.

Verder kan ik je helpen bij het transformeren van belemmerende overtuigingen bij stress. Daarvoor gebruik ik de methode PSYCH-K®. Sinds 2019 ben ik PSYCH-K ® Facilitator.

Ervaar je nu (nog) geen stress en wil je weten hoe je dat zo kunt houden? Ervaar je stress en wil je weten hoe je kunt voorkomen dat jouw leven hierdoor beheerst wordt of hoe je kunt voorkomen dat jij in een burn-out belandt? Dan zet ik de Vitality Mind Challange ® in. Onder het kopje Stress & Burn-outpreventie kan je hier meer over lezen.

Ik kijk het liefst en vooral naar hoe jij hier en nu bent, met alles wat je hebt aan kennis en ervaring. En help jou vervolgens hoe jij dat kunt gebruiken om succesvol en in balans te zijn en te blijven in de toekomst.

Geïnteresseerd? Dan hoor ik graag van je!

Angélique Kats

Venue Details