Zorgvilla Nova

Wij zijn Sjoerd en Gerrie van der Wouden. We hebben een agrarische achtergrond: Sjoerd runde een melkveebedrijf en Gerrie werkte naast het meehelpen op de boerderij als HBO-verpleegkundige. We hebben 4 kinderen die geen interesse hadden om het melkveebedrijf over te nemen. Sjoerd is al jaren bezoekvrijwilliger bij Boschoord, nu Trajectum.

Sinds mei 2020 zijn we de eigenaren van Zorgvilla Nova aan de Dorpsstraat in Nijeveen. De omgang met bewoners, hun familie en het geven van goede zorg geeft ons beide veel voldoening. In onze Zorgvilla -met 24uurszorg- wonen 9 bewoners met een lichte verstandelijke beperking of psychische problematiek. Daarnaast hebben enkelen ook somatische klachten.

We hebben een enthousiast team van medewerksters die onze bewoners verzorgen/begeleiden en hen een warm, persoonlijk, thuis geven.

We ervaren Nijeveen als een heel fijn dorp met vriendelijke en betrokken mensen. We merken dat er veel wordt georganiseerd door de ondernemersvereniging: graag willen we daaraan ook onze bijdrage leveren.

Sjoerd en Gerrie van der Wouden

Zorgvilla Nova
Dorpsstraat 57 Nijeveen
Info@zorgvillanova.nl

Venue Details